թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

erku-guynov-kruasan-
Երկգույն կրուասան
shorakarkandak
Շոռակարկանդակ
vanilayin-chhescake
Վանիլային չիզքեյք
salorachrov-shokolade-tort
Սալորաչրով շոկոլադե տորթ
srchayin-keqs
Սրճային կեքս
elakov-kiviov-tort
Ելակով և կիվիով տորթ
bekonov-kartofil
Բեկոնով կարտոֆիլ
katashorov-tort-aranc-txelu
Կաթնաշոռով տորթ առանց թխելու
txvacqablitov-bananov-tort
Թխվածքաբլիթով և բանանով տորթ
snkov-axcan
Սնկով աղցան
bananov-tort
Բանանով տորթ
bazukov-kotlet
Բազուկով կոտլետ
...910...20...