խտացրած կաթ եփված

թարգմանություն՝ на русском - варёное сгущённое молоко, in English - boiled condensed milk

Խտացրած կաթը կոնցենտրացված կովի կաթի ու շաքարի խառնուրդ է: Դասական խտացրած կաթից հնարավոր է ստանալ եփած խտացրած կաթ: Այդ անելու համար անհրաժեշտ է մոտ 1 ժամ եփել խտացրած կաթը:

Եփած խտացրած կաթը խտացրած կաթի տեսակներից մեկն է: Այն ունի կարամելի համ ու ավելի պինդ է: Եփած խտացրած կաթը հատկապես օգտագործվում է դեսերտներ, թխվածքներ ու զանազան կրեմներ պատրաստելու համար: Այն կարագի հետ եփելիս կարող ենք կաթնային իրիս կոնֆետ ստանալ:
Փորձեք մեր առաջարկած եփած խտացրած կաթով բաղադրատոմսերը:

մրջնաբույն
Թխվածք «Մրջնաբույն»
չիզքեյք-բանոֆֆի
Չիզքեյք «Բանոֆֆի» առանց թխելու
Ամանորյա-կոներ-1
Ամանորյա դեսերտ «Կոներ»
տորթ-արքայազն-1
Տորթ «Արքայազն»
տորթ-պելե-1
Տորթ «Պելե»
ձողիկներ-1
Խտացրած կաթով ձողիկներ
դեսերտ-1
Շոկոլադով ու սպիտակաձավարով դեսերտ
Տորթ-Սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս»
տորթ
Տորթ «Քաղցրիկ»
Կրեմ-1
Թթվասերով ու խտացրած կաթով կրեմ
սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
կրուասան-1
Տնական կրուասաններ
12...