խտացրած կաթ եփված

թարգմանություն՝ на русском - варёное сгущённое молоко, in English - boiled condensed milk

Խտացրած կաթը կոնցենտրացված կովի կաթի ու շաքարի խառնուրդ է: Դասական խտացրած կաթից հնարավոր է ստանալ եփած խտացրած կաթ: Այդ անելու համար անհրաժեշտ է մոտ 1 ժամ եփել խտացրած կաթը:

Եփած խտացրած կաթը խտացրած կաթի տեսակներից մեկն է: Այն ունի կարամելի համ ու ավելի պինդ է: Եփած խտացրած կաթը հատկապես օգտագործվում է դեսերտներ, թխվածքներ ու զանազան կրեմներ պատրաստելու համար: Այն կարագի հետ եփելիս կարող ենք կաթնային իրիս կոնֆետ ստանալ:
Փորձեք մեր առաջարկած եփած խտացրած կաթով բաղադրատոմսերը:

տորթ-1
Տորթ խտացրած կաթով
Պիրոգ-Կարամելային-խնձոր-1
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Տորթ «Կրակե հովազ»
xtacrac-katov-yeghjyurner
Խտացրած կաթով եղջյուրներ
tort-iris
Տորթ ”Իրիս”
katnashorov-xtacrac-katov-txvacq
Կաթնաշոռով և խտացրած կաթով թխվածք
karamelayin-enkuzayin-krem
Կարամելային-ընկուզային կրեմ
xtacrac-katov-jnarak
Խտացրած կաթով ջնարակ
bananov-xtacrac-katov-rulet
Խտացրած կաթով և բանանով ռուլետ
txvacqablitov-bananov-tort
Թխվածքաբլիթով և բանանով տորթ
karamelayin-cheescake
Կարամելային չիզքեյք
tort-snikers
Տորթ Սնիկերս
...23...