կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

կրեմ-մուսլին
Կրեմ «Մուսլին»
պանրով ձողիկներ
Պանրե ձողիկներ
կարամելով դեսերտ
Կարամելային դեսերտ
ձվածեղ բանջարեղենով
Բանջարեղենով ձվածեղ
նուտելլա 1
Նուտելլա տան պայմաններում
կոկտեյլ1
Սրճային կոկտեյլ
Բիսկվիթային տորթ հաղարջով ու եփովի կրեմով
վարսակի-փաթիլներով-դեսերտ-1
Վարսակի փաթիլներով ու ազնվամորիով դեսերտ
խոզապուխտով-ձվածեղ-1
Լոլիկով, կանաչիով ու խոզապուխտով ձվածեղ
կիտրոնով-պաղպաղակ-1
Կիտրոնով պաղպաղակ
դդմիկով-ուտեստ-1
Դդմիկով ուտեստ լոլիկով ու պանրով
վանիլային-պաղպաղակ-1
Վանիլային պաղպաղակ
...23...10...