կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

կարամելային-տորթ-1
Կարամելային տորթ խնձորով
ելակով-տարտալետկաներ-1
Ելակով տարտալետկաներ
չորաբլիթներով-նրբերշիկ-1
Չորաբլիթներով նրբերշիկ
կոկոսով-թխվածք-1
Կոկոսով թխվածք
կաթնաշոռով-կրեմ-1
Կաթնաշոռային կրեմ
ելակով-քափքեյք-1
Ելակով քափքեյք
պաննա-կոտտա-1
Պաննա-կոտտա ելակի սոուսով
կրեմ-շառլոտ-1
Շոկոլադե կրեմ «Շառլոտ»
Խնձորով-սմուզի-1
Խնձորով սմուզի
ժելեով-տորթ-1
Կիվիով ու ժելեով տորթ
շոկոլադե-ձու-1
Շոկոլադե ձու
սերուցքային-կրեմ-1
Սերուցքային կրեմ
...34...10...