կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

բրաունի-1
Բրաունի բալով, ընկույզով ու կաթնաշոռով
թխվածքաբլիթներ-1
Թխվածքաբլիթներով «Կարտոֆիլ»
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ թխվածքաբլիթներով ու ընկույզով
Նորվեգական-թխվածքաբլիթ-1
Նորվեգական թխվածքաբլիթ
խնձորով-կրամբլ-1
Խնձորով կրամբլ
կաթնահունց-1
Հայկական կաթնահունց
թթվասերային-կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ խնձորով ու դարչինով
հավով-ֆրիկասե-1
Հավով ֆրիկասե
մերենգայով-կուլիչ-1
Կաթնաշոռային կուլիչ իտալական մերենգայով
կուլիչ-1
Շոկոլադե կուլիչ
նապաստակներ-1
Զատիկի նապաստակներ
թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
...1011...20...