կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

բրիոշներ-1
Բրիոշներ
Սպանախով-սպագետտի-1
Սպանախով սպագետտի
հնդկացորենով-տորթ-1
Հնդկացորենի ալյուրով տորթ
խնձորով-կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
Կիտրոնով-թխվածք-1
Կիտրոնով թխվածք
շոկոլադե-կրեմ-1
Շոկոլադե կրեմ տորթերի համար
շոկոլադե-թխվածքաբլիթ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ամերիկյան ձևով
Կաթնային-քաղցրավենիք-1
Կաթնային քաղցրավենիք
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր»
կրեմ-1
Կաթնաշոռային կրեմ
տորթ
Տորթ «Քաղցրիկ»
տորթ-1
Տորթ «Գիշեր-ցերեկ»
...10...1112...20...