կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

սպիտակաձավարով-թխվածք
Սպիտակաձավարով թխվածք
թխվածք-Զատիկի
Թխվածք «Զատիկի ձու»
կրեկեր
Տնական կրեկեր
շոկոլադե-չիզքեյք
Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով
մրջնաբույն
Թխվածք «Մրջնաբույն»
իմերեթական
Իմերեթական խաչապուրի
նարնջով-թխվածքաբլիթներ
Նարնջով թխվածքաբլիթներ
բրնձով-խավարտ
Բրնձով խավարտ
նրբվաշերտեր-Սյուզետ
Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»
մարմարյա-թխվածքաբլիթներ
Մարմարյա քաղցրաբլիթներ
ֆոնդյու
Պանրային ֆոնդյու
լավաշով-ձուկ
Լավաշով ձուկ ջեռոցում
...23...10...