կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

բրոկոլիով-ապուր
Բրոկոլիով ապուր
դեսերտ-Մոնբլան
Դեսերտ «Մոնբլան»
չիզքեյք-բանոֆֆի
Չիզքեյք «Բանոֆֆի» առանց թխելու
շոկոլադով-կեքս
Շոկոլադով ու կոկոսով կեքս
կաթնաշոռով-թխվածքաբլիթներ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ
ֆրանսիական-դեսերտ-5
Փարիզյան դեսերտ
առանց-խմորիչի-խմոր
Առանց խմորիչի խմոր
լոբով-ու-կարտոֆիլով-ուտեստ-1
Լոբով ու կարտոֆիլով բելոռուսական ուտեստ
չիզքեյք
Չիզքեյք «Նյու Յորք»
դարչինով-բուլկի
Դարչինով բուլկիներ
գրանոլա
Գրանոլա
տոնածառի-խաղալիքներ-1
Տոնածառի համեղ գնդիկներ
...34...10...