ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

բուլկի-1
Հյուսած բուլկիներ քունջութով
Ոսկե-բանալի-1
Տորթ «Ոսկե բանալի»
տնական-մայոնեզ-1
Տնական մայոնեզ մանանեխով
կարկանդակ-1
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
Տորթ-Սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս»
Կաթնաշոռային-կարկանդակ-1
Կաթնաշոռային կարկանդակ «Ընձուղտ»
բրաունի-1
Բրաունի բալով, ընկույզով ու կաթնաշոռով
Նորվեգական-թխվածքաբլիթ-1
Նորվեգական թխվածքաբլիթ
կաթնահունց-1
Հայկական կաթնահունց
թթվասերային-կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ խնձորով ու դարչինով
խոզապուխտով-աղցան-1
Խոզապուխտով ու սնկով շերտավոր աղցան
մերենգայով-կուլիչ-1
Կաթնաշոռային կուլիչ իտալական մերենգայով
...10...1112...20...