ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

շոկոլադե-պլոմբիր-1
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
անգլիական-կրեմ-1
Անգլիական կրեմ դարչինով
սոուս-1
Հոլանդական դասական սոուս
Տորթ-«Էլիզաբեթ»-1
Տորթ «Էլիզաբեթ»
Պանրով-ու-ընկուզեղենով-բլիթներ-1
Պանրով ու ընկույզով կարկանդակ
Մերենգայով-տորթ-1
Մերենգայով տորթ
ֆրանսիական-կրեմ-1
Ֆրանսիական կրեմ
Շոկոլադե-դեսերտ-1
Շոկոլադե դեսերտ
Դարչինով-թխվածքաբլիթներ-1
Դարչինով թխվածքաբլիթներ
Բուլկիներ-1
Բուլկի բուրգերի համար
Խնձորով-շոռակարկանդակ-1
Խնձորով շոռակարկանդակ
Ընկուզեղենով-տորթ-1
Նուշով ու պնդուկով տորթ
...45...10...