ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

getnanushov-txvacqablit
Գետնանուշով թխվածքաբլիթ
yepovi-krem
Արագ եփովի կրեմ
sharlotka
Շարլոտկա
tort-praga
Տորթ Պրագա
Նրբերշիկով բուլկի
Շոկոլադե գանաշ
Վանիլային պուդինգով տորթ
Մեղրով տորթ «Հրաշք»
Բրաունի
Խնձորով պիրոգ
Օլադի կեֆիրով և կանաչ սոխով
Կաթնաշոռով թխվածք
...89...20...