ձվի սպիտակուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный белок, in English - egg white

Հավի ձուն առաջին անգամ սննդի մեջ օգտագործել են Հնդկաստանում: Սովորաբար, ձվի գունավորումը կախված է հավի տեսակից: Սպիտակուցի ու դեղնուցի հիանալի համադրության շնորհիվ այն օրգանիզմի համար շատ օգտակար մթերք է համարվում: Սպիտակուցը պարունակում է մի շարք ամինաթթուներ: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել երեխաներին, մարզիկներին, առողջ ապրելակերպի սիրահարներին:

Ձվի սպիտակուցն օգտագործում են թխվածքներ, բեզեներ, դեսերտներ պատրաստելու համար:

Շատ համեղ բաղադրատոմսեր, որոնք անպայման փորձել է պետք:

Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով
Բալով թխվածքներ
Շոկոլադե տորթ «Զահեր»
Տորթ «Նրբություն»
Չինական թխվածք ”Լոտուս”
Թխվածք ”The enchanteur”
Ելակով և նուշով տորթ
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Ելակով տիրամիսու
Բուգացա
Տորթ ”Կրեմբո շոկոլադի մեջ”
Շոկոլադե տորթ Ջեյմի Օլիվերից
...10...1112...