ձվի սպիտակուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный белок, in English - egg white

Հավի ձուն առաջին անգամ սննդի մեջ օգտագործել են Հնդկաստանում: Սովորաբար, ձվի գունավորումը կախված է հավի տեսակից: Սպիտակուցի ու դեղնուցի հիանալի համադրության շնորհիվ այն օրգանիզմի համար շատ օգտակար մթերք է համարվում: Սպիտակուցը պարունակում է մի շարք ամինաթթուներ: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել երեխաներին, մարզիկներին, առողջ ապրելակերպի սիրահարներին:

Ձվի սպիտակուցն օգտագործում են թխվածքներ, բեզեներ, դեսերտներ պատրաստելու համար:

Շատ համեղ բաղադրատոմսեր, որոնք անպայման փորձել է պետք:

մերենգայով-կուլիչ-1
Կաթնաշոռային կուլիչ իտալական մերենգայով
հնդկացորենով-տորթ-1
Հնդկացորենի ալյուրով տորթ
սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
կոկոսով-տորթ-1
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
Մերենգայով-տորթ-1
Մերենգայով տորթ
Գետնանուշով-թխվածքաբլիթ-1
Գետնանուշով թխվածքաբլիթներ
Ընկուզեղենով-տորթ-1
Նուշով ու պնդուկով տորթ
Զամբյուղներ-1
Զամբյուղներ՝ սպիտակուցային կրեմով
բեզե-1
Սրճային բեզե շոկոլադե ջնարակով
Տոնական-կեքսեր-1
Տոնական կեքսեր
Շոկոլադե-մակարուններ-1
Շոկոլադե մակարուններ
Մակարուններ-1
Մակարուններ նուտելլայով
...23...10...