ձվի սպիտակուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный белок, in English - egg white

Հավի ձուն առաջին անգամ սննդի մեջ օգտագործել են Հնդկաստանում: Սովորաբար, ձվի գունավորումը կախված է հավի տեսակից: Սպիտակուցի ու դեղնուցի հիանալի համադրության շնորհիվ այն օրգանիզմի համար շատ օգտակար մթերք է համարվում: Սպիտակուցը պարունակում է մի շարք ամինաթթուներ: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել երեխաներին, մարզիկներին, առողջ ապրելակերպի սիրահարներին:

Ձվի սպիտակուցն օգտագործում են թխվածքներ, բեզեներ, դեսերտներ պատրաստելու համար:

Շատ համեղ բաղադրատոմսեր, որոնք անպայման փորձել է պետք:

Արջուկը-հյուսիսում-2
Տորթ «Արջուկը հյուսիսում»
Տորթ-Թռիչք-1
Տորթ «Թռիչք»
փաթիլներ-1
Ձյան փաթիլներ
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
Ռահաթ-1
Տորթ «Ռահաթ»
Ամարետտի-իտալական-թխվածքաբլիթ-1
Ամարետտի. իտալական թխվածքաբլիթ
սալորով-աղանդեր-1
Կակաչի սերմերով ու սալորով աղանդեր
nurb-biskvit
Բարակ բիսկվիթ եզրերի հարթեցման համար
katnashorov-xtacrac-katov-txvacq
Կաթնաշոռով և խտացրած կաթով թխվածք
yegiptakan-tort
Եգիպտական տորթ
txvacq-reshoto
Թխվածք ”Ռեշոտո”
elakov-tort
Թթվասերով և ելակով տորթ
...34...10...