մայոնեզ

թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise

Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:

Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:

Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Հավով-ու-կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Հավով ու կարտոֆիլով կարկանդակներ
Գարնանային աղցան
կարկանդակ-1
Տավարի մսով ու գազարով կարկանդակներ
լցոնած կարտոֆիլ 1
Շամպինիոնով լցոնած կարտոֆիլ
Բլղուրով-ու-հավի-լյարդով-աղցան-1
Բլղուրով ու հավի լյարդով աղցան
խոզապուխտով-աղցան-1
Խոզապուխտով ու սնկով շերտավոր աղցան
կարկանդակ-1
Մսով կարկանդակ
աղցան-1
Աղցան «Մարտի 8»
կարկանդակ-1
Նրբերշիկով կարկանդակներ
օլադի-1
Օլադիներ կանաչ ոլոռով
աղցան-Նեպտուն-1
Աղցան «Նեպտուն»
ռուլետ-1
Պանրով ու լավաշով փոքրիկ ռուլետներ
...34...10...