միս տավարի (աղացած)

թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef

Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ  միս է, պարունակում  է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:

Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

Մսային գնդիկներ լոլիկի սոուսի մեջ
Հունական ուտեստ ”Մուսակա”
Դդմիկ լցոնված մսով
Մսով կոտլետներ սալորաչրի միջուկով
Ջեռեփուկ կաղամբով և մսով
Լուլա քյաբաբ տավարի մսից
Հնդկաձավարով կոտլետ
Կարտոֆիլով ջեռեփուկ մսային լցոնով
Դասական լազանյա
Բրնձով փլավ լավաշի մեջ
Մեքսիկական ապուր ”Chili con carne”
Tagliatelle մակարոն բոլոնեզ սոուսով
...56...