պանիր մասկարպոնե

թարգմանություն՝ на русском - Сыр Маскарпоне, in English - Mascarpone Cheese

Աշխարհում հայտնի պանիր Մասկարպոնեն պատրաստվում է բարձր յուղայնության սերուցքի ու կիտրոնաթթվի կամ գինու թթվի միախառնումից: Այն պարունակում է A, C, PP и K և B խմբի վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, կալցում ու կալիում:

Իր յուրահատուկ համի շնորհիվ, թերևս, միակ պանիրն է, որը լայնորեն օգտագործվում է հրուշակագործության մեջ: Նրանով պատրաստում են ամենահայտնի տորթերից մեկը՝ Տիրամիսուն, ինչպես նաև մի շարք դեսերտներ ու թխվածքներ: Մասկարպոնեն հրաշալի համադրվում է մրգերի հետ, իսկ իտալական խոհանոցում այն մի շարք սոուսների հիմքն է հանդիսանում:

Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է Մասկարպոնե:

շոկոլադե-չիզքեյք
Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով
մրգային աղցան
Մրգային աղցան մասկարպոնեով
դարչինով-բուլկի
Դարչինով բուլկիներ
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
կրեմ-մասկարպոնե-1
Մասկարպոնեով կրեմ
Տորթ «Կաթնային»
vanilayin-chhescake
Վանիլային չիզքեյք
pndukov-tiramisu
Պնդուկով Տիրամիսու
elakov-tort
Ելակով տորթ առանց թխելու
nrbablitov-tort
Նրբաբլիթներով տորթ
cheescake-tiramisu
Չիզքեյք ”Տիրամիսու”
xndzorov-maskarponeov-tort
Խնձորով և մասկարպոնեով տորթ
12...10...