սոխ կանաչ

թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions

Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:

Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:

Օլադի սև թոքով
Բլիթներ կանաչիով և կարտոֆիլով
Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)
Աղցան լցոնված նրբաբլիթներով
Աղցան հավի մսով և լոբով
Նախուտեստ տավարի լեզվով
Պանրով աղցան տարտալետկաների մեջ
Նախուտեստ հազարի տերևներով և պանրային միջուկով
Ապուր մսային գնդիկներով և կանաչիով
Ջեռեփուկ պանրով
Սնկով պիրոգ
Կարտոֆիլային ուտեստ սուլուգունի պանրով
...34...