վարունգ

թարգմանություն՝ на русском - огурец, in English - cucumber

Այն համեղ բանջարեղենի հայրենիքը Հնդկաստանն է: Իր թարմեցնող, անուշաբույր ու օգտակար հատկությունների շնորհիվ օգտագործվում է ինչպես բժշկության, կոսմետոլոգիայի, այնպես էլ խոհարարության մեջ: Այն աճեցնում են բաց ու փակ տարածքներում, ինչպես նաև տնային պայմաններում:

Խոհարարության մեջ այն օգտագործվում է թարմ և մարինացված վիճակում: Վարունգից պատրաստում են աղցաններ, ապուրներ ու բանջարեղենային կերակուրներ, այն հրաշալի համադրվում է նաև թանի հետ: Վարունգ կարող եք ձեռք բերել մայիս-հոկտեմբեր ամիսներին:

Այս բաղադրատոմսերն անպայման դուր կգան Ձեզ:

Բլղուրով-ու-հավի-լյարդով-աղցան-1
Բլղուրով ու հավի լյարդով աղցան
աղցան-Նեպտուն-1
Աղցան «Նեպտուն»
Աղցան «Անակնկալ»
Կորեական աղցան՝ վարունգով
Կեֆիրով ապուր
havi-msov-tortilya-1
Հավի մսով տորտիլյա
koreakan-axcan
Կորեական աղցան
hunakan-axcan-norovi
Հունական աղցան նորովի
havov-axcan
Հավի փափկամսով և լոլիկով աղցան
egiptacorenov-axcan
Եգիպտացորենով աղցան
axcan-zatiki-buyn
Աղցան ”Զատիկի բույն”
arag-axcan
Արագ աղցան
...23...