Հավի մսով խորտիկ «Տոտիկներ»

Հավի մսով այս խորտիկը հիանալի տարբերակ է տարբեր տեսակի հյուրասիրությունների ու նույնիսկ ֆուրշետների համար: Անուշ լինի 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Ինեսա ջան, այո, կարող եք պահել սառցախցիկում 🙂

  1. Hargeli shef xoharar, es patrasteci , shat hamexer, bayc uzum em dzez asel, vor 350 gr alyuri poxaren ogtagorcvel e maxsimum 250 gr, heto porceci evs mek angam, avelacreci nshvac 350 gr alyury, bayc xmory shat pind stacvec, chaqum er ev lav cher kpnum, guce inch vor nan aynpes chem anum? Nshem naev, vor es ogtvum em ksherqic ev pahpanum em nshvac chapery.

    1. Բարև Ձեզ հարգելի մասնակից, իսկ ինչ ալյուր եք օգտագործել, հնարավոր է` խնդիրը հենց ալյուրի տեսակի մեջ է:

  2. Xndrum em aseq sarcaxcikum pahum enq arden verjnakan tesqov, aysinqn tataxum enq dzvi ev haci pshranqi mej?ev evs mek harc, sarcaxcic haneluc heto vorqan jamanak anc karox enq tapakel busayuxi mej, anmijapes, te voroshaki jamanak anc? Shnorhakalutyun

    1. Բարև Ձեզ, կարող եք վերջնական տեսքով պահել սառցախցիկում, իսկ այնտեղից հանելիս պետք է շատ մարմանդ կրակ վրա տապակել մոտավորապես 15-20 րոպե 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *