ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

պիցցա-ջեռոցում
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
առանց-խմորիչի-խմոր
Առանց խմորիչի խմոր
բանանով-կարկանդակ
Բանանով պիրոգ
դարչինով-բուլկի
Դարչինով բուլկիներ
համեղ-տոնածառ
Համեղ տոնածառ
կորժիկ
Կորժիկ
ռուլետանման-թխվածքաբլիթներ
Ռուլետաձև թխվածքաբլիթներ
պանրով ձողիկներ
Պանրե ձողիկներ
դդմիկով նագեթսներ
Դդմիկով նագեթսներ
օլադիներ ծաղկակաղամբով
Ծաղկակաղամբով օլադիներ
սուլուգունի տապակած
Տապակած սուլուգունի
կիտրոնով-կարկանդակ-1
Կիտրոնով կարկանդակ
...45...10...