ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

կարկանդակ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
բուլկիներ-1
Թթվասերային կրեմով բուլկիներ
ղադեիֆ-1
Ղադեիֆի խմոր տան պայմաններում
կարկանդակ-1
Crazy Cake՝ կարկանդակ առանց ձվի
բուլկի-1
Հյուսած բուլկիներ քունջութով
Ոսկե-բանալի-1
Տորթ «Ոսկե բանալի»
կարկանդակ-1
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
Տորթ-Սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս»
Կաթնաշոռային-կարկանդակ-1
Կաթնաշոռային կարկանդակ «Ընձուղտ»
բրաունի-1
Բրաունի բալով, ընկույզով ու կաթնաշոռով
Նորվեգական-թխվածքաբլիթ-1
Նորվեգական թխվածքաբլիթ
խնձորով-կրամբլ-1
Խնձորով կրամբլ
...1011...20...