սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

լյարդով-ուտեստ-1
Լյարդով ուտեստ
կարտոֆիլային-ռուլետ-1
Կարտոֆիլային ռուլետ մսային միջուկով
մսով-սկիրլի-1
Մսով «Սկիրլի»
Հավով-ու-կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Հավով ու կարտոֆիլով կարկանդակներ
Գարնանային աղցան
կուսկուս-1
Հավի մսով ու բանջարեղենով կուսկուս
դդմիկի-խավիար-1
Դդմիկի խավիար
կարկանդակ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակ գյուղական ձևով
մսով-կարկանդակ-1
Մսով ու գազարով կարկանդակ
Աղցան-«Ծիածան»-1
Աղցան «Ծիածան»
ֆրանսիական-աղցան-1
Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան
Հավով-ու-բանջարեղենով-ուտեստ-1
Հավով ու բանջարեղենով ուտեստ
12...10...