սոխ

Սոխ = лук = onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

գրպանիկներ հավի մսով ու սնկով
Գրպանիկներ՝ հավի մսով ու սնկով
Ձկնապուր իշխանով
Մսային բաց պիրոգ
Շամպինյոնով ապուր-պյուրե
Արագ Աղցան Միմոզա
Դդմիկով խավիար
Վուսթերյան սոուս
axcan-sherlock
Աղցան Շերլոք
kotlet-shertavor-xmori-mej
Կոտլետ շերտավոր խմորի մեջ
karmir-kaxambov-axcan
Կարմիր կաղամբով և չորահացով աղցան
xozapuxtov-panrov-kotlet
Խոզապուխտով և պանրով կոտլետ
havi-msov-tortilya-1
Հավի մսով տորտիլյա
12...10...