սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Սնկով-ու-կաթնաշոռով-պուդինգ-1
Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ
Ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով կարկանդակ
Աղցան-Կովբոյ-1
Աղցան Կովբոյ
Տոնական-խորտիկ-«Դեզ»-1
Տոնական խորտիկ «Դեզ»
կրիա
Աղցան «Կրիա»
լավաշով-ռուլետ-1
Մսով ու լավաշով կարկանդակ
Եգիպտացորենով-ու-սնկով-աղցան-1
Եգիպտացորենով ու սնկով աղցան
Սնկով-ժուլյեն-1
Սնկով ժուլյեն
Անգլիական-պիրոգ-1
Անգլիական պիրոգ
Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1
Մսով ու պանրով պիրոգ
Մսով-ու-սնկով-բոքոն-1
Մսով ու սնկով բոքոն
Ապուր-Խարչո-
Ապուր Խարչո՝ տնական ձևով
12...10...