սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

կաղամբով-կոտլետ
Կաղամբով պահքային կոտլետ
կարտոֆիլով-աղցան
Կարտոֆիլով և թթու կաղամբով աղցան
լավաշով-ձուկ
Լավաշով ձուկ ջեռոցում
բրոկոլիով-ապուր
Բրոկոլիով ապուր
պիցցա-ջեռոցում
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
լոբով-ու-կարտոֆիլով-ուտեստ-1
Լոբով ու կարտոֆիլով բելոռուսական ուտեստ
ձնեմարդ 1
Պանրով նախուտեստ «Ձնեմարդ»
աղցան-ուզբեկական
Աղցան «Ուզբեկական»
աղցան-խոզուկ-1
Աղցան «Խոզուկ»
մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ շերտավոր խմորի մեջ
լոբով աղցան
Լոբով ու երշիկով աղցան
օլադիներ ծաղկակաղամբով
Ծաղկակաղամբով օլադիներ
...23...10...