ծիտրոն

թարգմանություն՝ на русском - розмарин, in English - rosemary

Ծիտրոնն օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացրած վիճակում: Այն հատկապես շատ են կիրառում իտալական և ֆրանսիական խոհանոցներում և անգամ ավելացնում են կոմպոտների մեջ:

Այն շատ օգտակար է. կարգավորում է նյութափոխանակությունը, մաքրում ստամոքսը, այդ պատճառով էլ խորհուրդ է տրվում օգտագործել դիետաների ժամանակ:

Ծիտրոնը հրաշալի համադրվում է մսային, ձկնային կերակուրների, ամենատարբեր ապուրների ու սոուսների, ինչպես նաև աղցանների հետ:
Ձեզ ենք առաջարկում հետևյալ բաղադրատոմսերը:

havi-bud-banjarexenov
Հավի բուդ բրնձով և բանջարեղենով
Բանջարեղենով հավի փափկամիս
havi-msov-snkov-blit-
Հավով և սնկով բլիթ
shampinion-mexri-marinadov
Շամպինիոն մեղրի մարինադով
Տապակած կարտոֆիլ համեմունքներով
Պիրոգ «Խխունջ» հնդկահավի մսով
Թեղին հնդկահավի մսով և պիստակով
Սնկով պիրոգ
Սնկով կրեմ-ապուր
Սուֆլե կարկադեով
Հացով զամբյուղներ – ձվածեղ
Լցոնված բադ
12