Աղցան սև թոքով

Աղցան սև թոքով

Սև թոքով աղցանը ոչ միայն համեղ է, այլև օգտակար: Փորձե՛ք այն ավելի հաճախ ընդգրկել օրակարգում 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Իսկ ,եթե գազարը միայն քերիչով անցկացնենք,?թե պարտադիր կորեական ձեւով սարքենք ու խառնենք մյուս բաղադրիչներին??

    1. Լիլիթ ջան, եթե դժվարանում եք կորեական ձևով պատրաստել, կարող եք նաև քերիչով անցկացնել ու խառնել մյուս բաղադրիչներին: Այս դեպքում սակայն համը փոքր-ինչ այլ կլինի 🙂

  2. Djvaranalu harc chka, parzapes uzum ei imanal aydpes hnaravor e?? Dzer patasxanic haskaca vor koreakan dzevov aveli lav e stacvum. Shnorhakal em

    ?

  3. Ես ձեր աղցանի համով ուղղակի հիացած եմ։ Մի քիչ շատ բաժնով կորեական աղցան էի պատրաստել ու քանի օր է դիմանում եմ, որ լյարդ գնենք ու կարողանամ էս աղցանը կրկին պատրաստել։
    Նաև շատ կշտացնող ու հարմար է լանչի համար, հատկապես նրանց համար, ովքեր տաքացնելու հնարավորություն չունեն։

    1. Սիրելի Հրանուշ, անչափ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ Շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *