Անգլիական կրեմ

Անգլիական կրեմ

Անգլիական կրեմը (CrèmeAnglaise) կամ ավելի շուտ սոուսը բաղկացած է դեղնուցներից, կաթից կամ սերուցքից և շաքարավազից։ Եթե այս սոուսի մեջ օսլա ավելացնենք և մի քիչ թանձրացնենք, ապա կստանանք եփովի կրեմ` էկլերների, կարկանդակների և տորթերի շերտավորման համար։
Անգլիական կրեմը ջրիկ է, այդ իսկ պատճառով այն լավ կլինի մատուցել բլիթների կամ պուդինգի հետ, կամ կարող ենք այն լցնել շոկոլադե կարկանդակի վրա։ Եթե անգլիական կրեմը ջեռոցում թխենք, ապա կստանանք կրեմ-կարամել, իսկ սառեցնելու դեպքում կստանանք պաղպաղակ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *