Բամզաշերտ խորտիկ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բամզաշերտ խորտիկ

Այսպիսի խորտիկ կարելի է պատրաստել տարբեր տեսակի շերտերով։ Կախված եղանակից, սպանախը կարող ենք բազուկի տերևներով կամ այլ տեսակի կանաչեղենով փոխարինել։ Կարող ենք ցանկացած տեսակի բրինձ օգտագործել, միևնույն է, հետո բլենդերով մանրացնելու ենք 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *