
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 25 minutes
 - Cook Time: 30-40 minutes
 
Բանջարեղենային պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլը քերում ենք, խառնում քերած պանրի ու հալեցրած կարագի հետ, այնուհետև աղ ու պղպեղ ենք ցանում:

 - Ձևամանին ձիթայուղ ենք քսում, այնուհետև լցնում ենք կարտոֆիլի խառնուրդը և թխում ենք 30 րոպե, 200 աստիճան ջերմաստիճանում:
Սոխը կտրատում ենք, տապակում ձիթայուղով: Ավելացնում ենք մաքրած, լվացած ու կտրատած դդմիկն ու տաքդեղը: 10 րոպե հետո ավելացնում ենք աղը, պղպեղը և ճզմած սխտորը (ցանկության դեպքում կարող ենք կանաչի ավելացնել):

 - Ստացված խառնուրդը լցնում ենք կարտոֆիլային զանգվածի վրա, ապա շարում ենք կտրատած լոլիկն ու քերած պանիրը: Պիրոգը թխում ենք 30-35 րոպե:

 - Բարի ախորժակ:

 
Ահա և վերջ, ստացվեց հիանալի բանջարեղենային պիրոգ, որը դուր կգա հատկապես նիհարել ցանկացողներին, քանի որ չի պարունակում խմոր և շատ կալորիաներ 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: