Բեզե

Բեզե

Բեզեի բաղադրատոմս պետք կգա, երբ պատրաստեք, որևէ բան, ինչի մեջ օգտագործում եք միայն դեղնուցները, օրինակ երբ պատրաստում եք էկլերներ օգտագործում եք միայն դեղնուցները, իսկ մնացած սպիտակուցներով կարող եք պատրաստել բեզե 🙂

Մեկնաբանություններ

    1. Մարինե ջան, ցավոք մենք հիմա չունենք այդ բաղադրատոմսը: Հնարավոր է մոտ ժամանակներս ունենանք 🙂

    1. Բարև Ձեզ հարգելի Ալիսա, մոտավորապես 9-10 ձու 🙂

  1. Knerek es patrastel em baych duk nshel ek 100-110 astichan, baych mechn chi haschnum txel mnum e tach, es heto urish xohararich imacha asech da barchr e 50-60 e pedk porchehci stachvech,

    1. Բարև Ձեզ Ագափի ջան, բեզեն եփվում է և շատ փափուկ է ստացվում, սակայն, ջեռոցն անջատելուց հետո այն չորանում է 🙂

  2. Aysinqn petq e jeroc@ taqacnel, bezen dnel u anjatel??? Te et 1,5-2 jam@ 100-110 astichanov miacvac jerocum epel bezen??

    1. Բարև Ձեզ, 100-110 աստիճան տաքացրած ջեռոցում բեզեն պետք է եփել 🙂

  3. Բարև ՁԵզ իմ ջեռոցը ամենաքիչը 160 ° է ։ Ինչպե°ս անեմ։

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *