Բեկոնով ու ձվով բուլկիներ
Բաղադրիչներ
- հաց սպիտակ - 2 հատ
- բեկոն - 100 գր
- պանիր - 50 գր
- ձու - 2 հատ
Քայլերի հաջորդականություն
- Համբուրգերի հացը կարող եք պատրաստել ինքնուրույն այս բաղադրատոմսով։
- Պանիրը քերիչով անցկացնում ենք։
- Հացի գլխիկը հեռացնում ենք և բեկոնը տեղավորում ենք հացի մեջ։
- Մնացած մասը լցոնում ենք քերած պանրով։
- Վրան ավելացնում ենք ձուն այնպես, որ դեղնուցը չվնասվի, իսկ ավելորդ սպիտակուցը հեռացնում ենք։
- Վրան շաղ ենք տալիս քերած պանիր։
- Եփում ենք ջեռոցում այնքան, մինչև ձուն եփվի, իսկ պանիրը հալչի։
Այս ախորժալի նախաճաշը մատուցում ենք տաք վիճակում։ Նմանատիպ խորտիկների բազմաթիվ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել մեր կայքում։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: