Բիսկվիթային մեղրով տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բիսկվիթային մեղրով տորթ

Ի դեպ, մեղրով տորթ պատրաստելիս կարող ենք տարբեր տեսակի լցոններ ավելացնել` ընկույզի, չրերի և թարմ մրգերի տեսքով:Իսկ եթե ցանկանում եք պատաստել դասական տարբերակը, ձեզ ենք ներկայացնում դասական մեղրով տորթի բաղադրատոմսը 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Հարգելի Քնարիկ, պետք է մի փոքր հարել սերուցքը և կամաց-կամաց ավելացնել խտացրած կաթը: Զանգվածը պետք է հարել այնքան մինչև կստանաք Ձեր ցանկացած արդյունքը:

    1. Շնորհակալ ենք, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը: 🙂

  1. Իսկ ինչից կլինի որ մեջտեղի հատվածը լավ բարձրանում է, հետո փոս ընկնում՞

    1. Սիրելի Նունե, դա պայմանավորված է նրանով, որ ջեռոցի դուռը միգուցե բացում եք թխման ընթացքում կամ դեռ լավ չթխված հանում եք ջեռոցից։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *