Բլղուրով և լոլիկով աղցան

Բլղուրով և լոլիկով աղցան

Բլղուրը հարմար է այն առումով, որ այն եփելու կարիք չունի։ Ընդամենը վրան եռման ջուր ենք լցնում, մի քիչ սպասում, ավելորդ հեղուկը թափում և շարունակում պատրաստել։ Այս հրաշալի աղցանը կարելի է որպես խավարտ մատուցել ցանկացած տեսակի մսի կամ թռչնամսի հետ։ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Hargeli cooks.am shat hetaqrqir baxadratomser isk karox en orinak blxur poxarinel hndkazawarow ???☺naxapes shnorhakalutyun

    1. Փորձեք և կիսվեք Ձեր տպավորություններով 🙂

  2. Բարև Ձեզ, ներեցեք, իսկ սա քանի հոգու համա՞ր է :Շնորհակալություն :

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *