Գարեձավար սնկով և կանաչ ոլոռով

Գարեձավար սնկով և կանաչ ոլոռով

Ի դեպ, այս ուտեստը կհավանեն նաև նրանք, ովքեր գարեձավար չեն սիրում։ Կարող ենք մատուցել ճաշին, կամ ընթրիքին` թարմ բանջարեղենի հետ 🙂

Մեկնաբանություններ

    1. Երկու տարբերակով էլ: Քանի որ օգտագործված է բուսայուղ, ոչ թե կարագ կամ հալած յուղ, սառը ևս շատ համեղ է: Սառը մատուցելիս կարելի է նաև կանաչիներ և հազարի թերթիկներ ավելացնել ըստ ցանկության: Այս դեպքում արդեն աղցան կդառնա 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *