Դասական բիսկվիթ

Դասական բիսկվիթ

Հետևելով այս բոլոր խորհուրդներին, բարձր և շատ օդեղեն բիսկվիթ կստանաք, որը կարող եք որպես հիմք օգտագործել` տորթերի և աղանդերների համար 🙂

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Լուսիա, խնդրում ենք պարզաբանել, ինչ նկատի ունեք, ասելով “կոտրվել”

    1. Այո, կլինի, եթե վերցնեք փոքր տրամագծով կաթսա, և եփեք շատ մարմանդ կրակի վրա:

    1. Մելանյա ջան, դեղնուցներն առանձին հարեք և գդալ-գդալ ավելացրեք սպիտակուցային զանգվածին 🙂

  1. Aseq xndrum em 28 sm tramagcov dzevamani hamar inch qanakutyamb ogtagorcel baxadrichnery

    1. Բարև Ձեզ, 210 գր ալյուր, 200 գր շաքարավազ, 6 ձու 🙂

  2. Բարև ձեզ հարգելի շեֆ խոհարար ինձ շատ է դուր գալիս ձեր բոլոր բաղադրատոմսերը և ուզում եմ բոլորը փորձել,բայց խնդրում եմ օգնեք մի հարցում: Ինչպես կարելի է բաղադրիչները չափել եթե համապատասխան կշեռք չունեմ ձեռքի տակ, հնարավոր չէ գոնե բաժակով գրել բաղադրատոմսը: Օրինակ 180գ շաքարավազը մոտավորապես 2 բաժակ կարող է լինել??? Նախապես շաաատ շնորհակալություն:

    1. Բարև Ձեզ, այո, նախօրոք պետք է դեղնուցները հարել 🙂

  3. Բարև Ձեզ։Նախորոք կաթսան որոշակի աստիճան տաքացնել պետք է թե սառը կաթսայի տակ թուղթը դնել։

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Ռուզաննա: Յուղաթուղթը դնում ենք ձևամանի մեջ առանց նախօրոք տաքացնելու: 🙂

  4. BAREV CEZ MI HARC XMORI MECH SARN CHUR.?EV SUBER BISKVIT ALYUR VOR OGTAGORCUM EN BISKVIT MECH DA INCH AZDECUTYUN UNI XMORI HAMAR BARCRANALU HAMAR E TE ERKAR JAMANAK VORAKN PAHPANVELU HAMAR E

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *