Դդումով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Դդումով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Այսպիսի ջեռեփուկ պատրաստելիս, կարող ենք միջուկը փոփոխել` ըստ ցանկության։ Օրինակ կաղամբը կարող ենք ծաղկակաղամբով կամ բրոկկոլիով փոխարինել, նույնպես համեղ կլինի 🙂

Մեկնաբանություններ

  1. cooks.am դուք պարզապես հրաշալի եք: Շնորհակալություն Ձեր պրոֆեսիոնալ թիմին:

    1. Հարգելի Լևոն, անչափ շնորհակալ ենք Ձեր գնահատանքի համար։ Շնորհակալ ենք նաև, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից։ ?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *