- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Թթվասերով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ամանի մեջ լցնում ենք թթվասերը, 2 ձուն, շաքարավազը, աղն ու սոդան և լավ խառնում ենք: Աստիճանաբար ավելացնում ենք ալյուրը (քանակությունը կարգավորում ենք ըստ անհրաժեշտության): Խմոր ենք հունցում, գնդում և մի փոքր թողնում հանգստանա:
- Խմորը բաժանում ենք մասերի և ըստ ճաշակի ձևավորում: Կարող ենք հյուսքերի տեսք տալ:
Այնուհետև կարկանդակները դնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ, վրան ձու քսում և շաղ ենք տալիս քունջութը:
- Թխում ենք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:
- Ահա և վերջ:
Հեշտ ու շատ թեթև կարկանդակ ստացանք 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: