Ինվերտային օշարակ

Ինվերտային օշարակ

Սառնարանում մշտապես ունենալով ինվերտային օշարակ, կարող ենք պատրաստել, թե «Արյունոտ Մերի» , թե «Կեսար» և  թե տարբեր տեսակի խմորեղեններ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Բարև Ձեզ, իսկ «Արյունոտ Մերի» ինչպե՞ս կարող ենք պատրաստել :

    1. Բարև Ձեզ, Լիանա ջան 🙂 Ցավոք, մեք հիմա չունենք պատրաստի այդ բաղադրատոմսը, մոտ ապագայում միգուցե տեղադրվի 🙂

        1. Անչափ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է գալիս մեր կատարած աշխատանքը 🙂

        1. Նման խոսքեր լսելը շատ պարտավորեցնող է: Շնորհակալ ենք բարձր գնահատանքի համար 🙂

    1. Կարծում եմ, այո, չափից ավել եք թողել կրակի վրա:

    1. Ցանկալի է պահել սառնարանում միջին աստիճանի դարակում:

    1. Հիանալի է 🙂 Ուրախ ենք, որ կարողացել ենք օգտակար գտնվել Ձեզ 😉

  2. SHNORHAKAL ENQ VOR AYSPISI EJ EQ BACEL ,HETEVUM EM EV AYSTEX,EV HAMADASARANCINER SOCKAYQUM

    1. Շնորհակալ ենք, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը 🙂

  3. Barev dzez shat shnorhakal em baxadratomsi hamar bayc mek xndranq ete kareli e indz ays osharakic patrastvox kremi baxadratoms kgreq?

    1. Բարև Ձեզ Թագուհի ջան, անչափ շնորհակալ ենք, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը: Թագուհի ջան, ինվերտային օշարակով հիմնականում տոգորում են բիսկվիթը, որպեսզի այն առավել փափուկ ու քաղցր լինի: Այստեղ նույնպես օգտագործվել է ինվերտային օշարակ, որի կազմում ավելացրել ենք գլյուկոզա: Ահա խնդրեմ՝
      http://www.cooks.am/%D5%BF%D5%B8%D6%80%D5%A9-%D5%B4%D5%A1%D6%80%D5%B8%D5%B6%D5%AB%D5%A5%D6%80/

  4. Shat hamex stacvec, anchap shnorhakalutyun, bayc es verjum narinji kexev avelacreci u shat lav stacvec

    1. Սիրելի Լիանա, ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ Շնորհակալ ենք մեզ հետևելու համար։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *