![Լցոնված սմբուկ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/Լցոնված-սմբուկ1.jpg)
![Լցոնված սմբուկ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/lconvac-smbuk-6-50x50.jpg)
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Լցոնված սմբուկ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լվանում ենք սմբուկը, դդմիկը, լոլիկն ու տաքդեղը և դնում ջեռոցը 20 րոպեով 160 աստիճանում:
Պատրաստի սմբուկը բաժանում ենք երկու մասի, գդալով հանում ենք միջուկը:
- Կեղևազրկում ենք տաքդեղն ու լոլիկը և կտրատում խորանարդիկներով: Ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխը, դդմիկը, գազարը, ռեհանը, սխտորը, սմբուկի միջուկն ու խառնում:
- Ապա լցնում ենք պատրաստի միջուկը սմբուկի մեջ:
- Եվ մեր ուտեստը պատրաստ է:
Լցոնված սմբուկը կարելի է մատուցել Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուսի հետ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: