
        
        - Yield: 1 ժամ անց
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 35 minutes
 
Կաթնաշոռով պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Հալեցրած կարագը խառնում ենք շաքարավազի, ալյուրի և սոդայի հետ: Ձեռքերով լավ խառնում ենք:

 - Պատրաստում ենք միջուկը: Ձուն, կաթնաշոռն ու շաքարավազը լավ հարում ենք:

 - Խմորի 1/3 մասն առանձնացնում ենք, իսկ մնացածը գրտնակում, դնում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և տարածում: Վրան լցնում ենք միջուկը:

 - Լավ տարածում ենք:

 - Մի կողմ դրած խմորը գրտնակում ենք, շրջանների բաժանում և շարում պիրոգի վրա:

 - Նախօրոք 200 աստիճան ջեռոցում թխում ենք 30-35 րոպե:

 - Ահա ևվերջ:

 
Համեղ պիրոգ վայելելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: