
 
        
        
        Կաղամարը ջեռոցում
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն

- Կաղամարի թաղանթն անհրաժեշտության դեպքում հեռացնում ենք հոսող տաք ջրի տակ և օղակաձև կտրատում ու լցնում ենք առանձին տարայի մեջ։
  
-  Ավելացնում ենք խոշոր կտորներով կտրատած սոխն ու շերտիկներով կտրատած գազարը։ Լցնում ենք բուսայուղն ու համեմունքները և խառնում ենք։
  
- Տարան ծածկում ենք կափարիչով կամ փայլաթիթեղով։ Եփում ենք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
  
- Կարելի է վայելել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում։ Նրբահամ կաղամարը կարելի է մատուցել բանջարեղենային կերակրալցուկի, հնդկաձավարի կամ կարտոֆիլի խյուսի հետ։
  
Բարի ախորժակ։
 
				         
											 
											 
											 
											 
											 
															 
															 
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: