Կաղամար՝ լցոնված բրնձով և սնկով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կաղամար՝ լցոնված բրնձով և սնկով

Ի դեպ, պատրաստի կաղամարները կարելի է մատուցել տաք վիճակում՝ որպես խավարտ, կամ սառը վիճակում՝ որպես խորտիկ: Ցանկալի է գիշերը սառնարանը դնել, որպեսզի հեշտ կտրենք: Սառնարանից հանում ենք և սուր դանակով կտրատում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *