Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ

Ի դեպ, այս ուտեստը առաջին օրը կարող ենք որպես ջեռեփուկ մատուցել, իսկ հաջորդ օրը որպես տերրին։ Տերրինը ֆրանսիական ուտեստ է, որն իր անունը ստացել է ուղղանկյունաձև, հրակայուն կափարիչով ձևամանից, որի մեջ  պատրաստվել է ուտեստը 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *