
Կիվիով ու ժելեով տորթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Թխվածքաբլիթները բլենդերով հարում ենք։

- Կարագը հալեցնում ու թողնում ենք, որ սառչի, ապա ավելացնում ենք թխվածքաբլիթներին։

- Ձևամանը պատում ենք սննդային պոլիէթիլենային թաղանթով, լցնում ենք խմորն ու ձեռքերով սեղմում։ Այնուհետև պահում ենք սառնարանում։

- Պատրաստում ենք ժելեն՝ ըստ պիտակի վրա նշված ցուցումների։ Այնուհետև ավելացնում ենք կտրատած կիվին ու սառնարանում սառեցնում ենք։

- Ժելեով լի տարան որոշ ժամանակ դնում ենք տաք ջրի մեջ, որպեսզի ժելեն հեշտությամբ դուրս գա։

- Կաթը հասցնում ենք եռման աստիճանի, ապա ավելացնում ենք ժելատինը։

- Թթվասերն ու շաքարավազը հարում ենք այնքան, մինչև շաքարավազը լուծվի։
Ավելացնում ենք վանիլինը և շարունակելով հարել՝ լցնում ենք կաթնային զանգվածը։

- Ստացված զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ։

- Սննդային պոլիէթիլենային թաղանթը զգուշորեն հեռացնում ենք։

- Համեղ ու գեղեցիկ տորթը պատրաստ է։

Բարի վայելում։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: