- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Կիտրոնի ջնարակ
Բաղադրիչներ
- շաքարի փոշի - 100 գր
- հյութ կիտրոնի - 3 ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Շաքարի փոշին անցկացնում ենք մաղով և ավելացնում կիտրոնի հյութը:
- Զանգվածը լավ հարում ենք և ստանում շատ համեղ ջնարակ :
- Այս համեղ օշարակով կարող եք տոգորել տորթերի շերտերը, թխվածքներն ու կեքսերը:
- Ահա և վերջ:
Ջնարակ , որը շատ նուրբ, ընդգծված համ ունի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: