

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Սպաս
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բլղուրը լվանալ, ապա լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել 2 բաժակ ջուր և եփել մինչև վերջնական պատրաստ լինելը:
- Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ մինչև ոսկեգույն երանգի ստացումը:
- Ձուն հարել, ավելացնել թթվասերը, մածունը, ալյուրը և խառնել:
Ստացված զանգվածը լցնել եփված բլղուրով կաթսայի մեջ: Անընդհատ խառնելով եփել մինչև ապուրի եռալը:
- Տապակված սոխը լցնել պատրաստի ապուրի վրա:
- Համեմը մանրացնել և շաղ տալ ապուրի վրա, ըստ անհրաժեշտության համեմել աղով և խառնել:
- Ցանկության դեպքում ապուրը մատուցելիս կարելի է վրան շաղ տալ մի փոքր թարմ մանրացված կանաչի և անցնել համտեսելուն:
Այս հրաշալի թարմացնող ապուրը պարզապես անփոխարինելի կլինի ամռան տապին սառը վիճակում, կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Այդ ամենը հրաշալի էր, բացի սոխի սոխառածից((((( լրիվ ուրիշ համ կունենա, այդ սպաս չէ(((