
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Հավ՝ կաթնային սոուսով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավը բաժանում ենք կտորների։

- Տապակի մեջ հալեցնում ենք կարագը, հավի կտորների մի մասը 2 րոպե տապակում ենք ուժեղ կրակի վրա։

- Այնուհետև շրջում ենք մյուս կողմի վրա ու ևս երկու րոպե տապակում։ Նույն ձևով տապայում ենք նաև մյուս կտորները։

- Զգուշորեն հեռացնում ենք յիտրոնի կեղևը բանջարեղենի համար նախատեսված հատուկ դանակի օգնությամբ։

- Սխտորը մաքրում ենք, ատամիկները բաժանում երկու մասի ու դնում ենք եփելու համար նախատեսված տարայի մեջ։

- Ապա դնում ենք մսի տապակած կտորները։

- Այն տապակի մեջ, որում տապակվել են հավի կտորները, լցնում ենք կաթը, համեմում աղով ու պղպեղով, ավելացնում ենք քարրին ու կիտրոնի կեղևը և խառնում ենք՝ հասցնելով եռման աստիճանի։

- Ստացված զանգվածը լցնում ենք հավով լի ապակե տարայի մեջ ու եփում ենք 30-40 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

- Պատրաստ լինելուց հետո հանում ենք ջեռոցից ու մատուցում կաթնային սոուսով։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: