
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Հավի փափկամսով և լոլիկով աղցան
Բաղադրիչներ
- հավի փափկամիս - 1 հատ
- լոլիկ - 1 հատ
- տաքդեղ դեղին - 1 հատ
- վարունգ - 1 հատ
- պանիր - 60 գր
- սխտոր - 2-3 պճեղ
- մայոնեզ - 5 ճ/գդ
- չորահաց - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի փափկամիսը նախօրոք եփում և հովացնում ենք: Սխտորը ճզմում ենք և խառնում մայոնեզի հետ:
Հավի փափկամիսը մանր կտրատում ենք և լցնում մատուցվող տափակ ափսեի մեջ:

- Տաքդեղը խորանարդաձև կտրատում ենք, խառնում 1 ճ/գդ մայոնեզի հետ և լցնում հավի փափկամսերի վրա:

- Հաջորդիվ խորանարդաձև կտրատում ենք լոլիկը, խառնում 1 ճ/գդ մայոնեզի հետ և լցնում տաքդեղի վրա:

- Այնուհետև կտրատում ենք վարունգը, խառնում 1 ճ/գդ մայոնեզի հետ և լցնում լոլիկի վրա:

- Չորահացը շարում ենք վարունգի վրա:

- Չորահացի վրա մայոնեզ ենք լցնում և վրան քերած պանիր ցանում:

- Ահա և վերջ:

Համեղ ու գունավոր աղցան ստացվեց 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Knereq inch paniri tesak eq ogtagorcum?
Սիրելի Լուսինե, կարելի է օգտագործել ցանկացած պինդ տեսակի պանիր։ ։)