Հավ գարեջրով

Հավ գարեջրով

Նման համեղ հավ Դուք դեռ չեք փորձել 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. բարև ձեզ,ես մի բան չհասկացա,գարեջրի 1/3ն որտեղենք դատարկում,և հավն հագցնումենք շշին հա քւ եդպես տեղափողում ջեռոց ես դա չհասկացա

    1. Բարև Ձեզ, գարեջրի 1/3 մասը մեզ պետք չի գալու, այդ իսկ պատճառով էլ դատարկում ենք: Մնացած զանգվածով գարեջրի բանկան դնում ենք ջեռոցում և վրան հագցնում հավը: Հենց այդպես էլ 60-70 րոպե պատրաստում ենք ջեռոցում 🙂

  2. երբ որ տեղափողեղինք ջեռոց250աստիճանի տակ եդ ժամանակ շշովենք տեղափողում ինչքանով որ ես հասկացա,դրանից հետո երբ ջերմասըիճանն հասցնում ենք 180աստիճանի շիշն հանումենք թե այդպեա թողում որ եփվի ես ողղակի շշի պահն չհասկացա .

    1. Բարև Ձեզ, այո, այո, պետք է տեղափոխեք ջեռոցը և չհանեք 🙂 Ժամանակը լրանալուն պես, կհանեք ջեռոցիցի հավի հետ 🙂

    1. Ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել, սիրելի Լիանա: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *